Dag til dag levering
Sikker e-handel

POWERbreathe K5

Vores lungetrænere fra POWERbreathe hjælper og styrker dig, der er ramt af en luftvejslidelse som fx KOL eller astma. Med daglig træning kan du styrke din lungemuskulatur, og du vil få det bedre både fysisk og mentalt. 

Sælges så længe lager haves. Produktet udgår.

4206,25 kr.
3365,00 kr. ex. moms

Om POWERbreathe

Hvordan virker POWERbreathe?

POWERbreathe sætter modstand på din inspiration, dvs at hver gang du tager en indånding gennem apparatet sættes der modstand på, så du skal bruge lidt flere kræfter. På den måde trænes din muskulatur, og du bliver stærkere og mere udholdende. Der er ingen modstand på udånding.

Et anerkendt produkt

POWERbreathe er et anerkendt produkt blandt danske og udenlandske læger, der arbejder med blandt andet KOL og andre alvorlige luftvejssygdomme. Herhjemme benyttes POWERbreathe af bla. af KOL-patienter. Læs om Kelds oplevelse med POWERbreathe her.

POWERbreathe K5

POWERbreathe K5 er udviklet til sundhedsprofessionelle og trænere af udøvere. Med den medfølgende BreatheLink Software til både PC og MAC, er det muligt at oprette 30 brugere. På hver bruger kan der gemmes op til 1200 træningssessioner.

BreatheLink Software til K5 mulliggør en dybdegående analyse af test og træningsresultater, ligesom det er muligt at gemme og udskrive rapporter i PDF format.

Det anbefales, at der trænes 2 x 30 indåndinger om dagen. Føles de 30 indåndinger for nemt eller for hårdt justerer du på håndtaget. 

Butik

Login

Kontakt