Dag til dag levering
Sikker e-handel

POWERbreathe K1

Vores lungetrænere fra POWERbreathe hjælper og styrker dig, der er ramt af en luftvejslidelse som fx KOL eller astma. Med daglig træning kan du styrke din lungemuskulatur, og du vil få det bedre både fysisk og mentalt.

 

OBS: Har du pacermaker, en sammenklappet lunge eller en sprængt trommehinde, så læs venligst fanen "Værd at vide" herunder.  

Varen er i restordre. Vi fremsender inden for 5 hverdage.
2779,00 kr.
2223,20 kr. ex. moms

Om POWERbreathe

Hvordan virker POWERbreathe?

POWERbreathe sætter modstand på din inspiration, dvs at hver gang du tager en indånding gennem apparatet sættes der modstand på, så du skal bruge lidt flere kræfter. På den måde trænes din muskulatur, og du bliver stærkere og mere udholdende. Der er ingen modstand på udånding.

Et anerkendt produkt

POWERbreathe er et anerkendt produkt blandt danske og udenlandske læger, der arbejder med blandt andet KOL og andre alvorlige luftvejssygdomme. Hvis du vil vide mere om hvordan det er at bruge POWERbreathe kan du læse om Kelds oplevelse med POWERbreathe her. 

POWERbreathe K1

POWERbreathe K1 er den mindste af vores elektroniske modeller. Med den får du vist dine resultater efter udført træning, og du kan fx se forbedringen i din lungestyrke. Det anbefales, at der trænes 2 x 30 indåndinger om dagen. Føles de 30 indåndinger for nemt eller for hårdt justeres der automatisk.

Værd at vide

POWERbreathe er egnet til stort set alle mennesker og har ingen bivirkninger, når den bruges korrekt. Dog skal du være opmærksom på følgende:

Inspiratorisk muskeltræning som fx træning med POWERbreathe skaber et negativt tryk i brystkassen, struben, ørerne og næsen. Du må ikke bruge POWERbreathe, hvis du lider af følgende:

  • Tidligere sammenklappet lunge, der ikke skyldes en traumatisk skade, f.eks. et brækket ribben.
  • En sammenklappet lunge, der skyldes en traumatisk skade, som ikke er helet fuldt ud.
  • En sprængt trommehinde, som ikke er helet fuldstændig eller andre problemer med trommehinden.

 

Bruger du PaceMaker skal du kontakte din læge før brug. 

Butik

Login

Kontakt