Dag til dag levering
Sikker e-handel

AirMini med Pillow maske

AirMini komplet startpakke til næsepudemaske. Inkluderer AirMiniTM cpap-apparat, strømforsyning, AirFit P10 næsepudemaske (speciel til AirMini), slange med indbygget ventil samt HumidX filter til vandfri fugtning.

Et lille og let apparat, som er nemt at betjene og meget rejsevenlig. 

Bemærk, at støjniveauet fra motoren er meget lavt, men støjen fra udluftningsventilen er noget højere end på en stationær CPAP.

Apparatets fysiske størrelse er 13,5 cm x 8,5 cm x 5 cm og den vejer kun 350 gram.

Læs om AirMini med fullfacemaske og med nasalmaske.

Download folderen 'At rejse med CPAP'.

Vælg variant:
8889,00 kr.
7111,20 kr. ex. moms

Beskrivelse

Med sin lille størrelse, smarte funktioner og brug af dokumenterede algoritmer, leverer AirMini den høje kvalitetsbehandling du kan forvente af et ResMed apparat. En lille og let cpap, som både er effektiv og rejsevenlig.

Hvordan er så høj ydeevne blevet pakket ned i så lille et apparat? Vi har udviklet en ny teknologi, ActiveAir, hvor udåndingshullerne sidder direkte på slangen. AirMini CPAP er kompatibel med ResMeds AirFit™ 20 masker, samt vores AirFit P10 til AirMini.

Det rejsevenlige AirMini CPAP-apparat er bygget på de velkendte og dokumenterede algoritmer som ligger til grund for AirSense-apparaterne.

ResMed AirMini startpakke med AirFit P10-masken er designet til dig, som ønsker alle de samme fordele som med ResMeds traditionelle apparater til behandling af obstruktiv søvnapnø, og som ikke vil kompromittere din behandling pga livsstil og muligheden for at rejse.

Denne pakke indeholder:

  • AirMini AutoSet-apparat
  • AirFit P10-næsepudemaske
  • AirMini P10-sæt
  • HumidX- og HumidX Plus-filter
  • AirMini-app ( skal aktiveres fra tablet og/eller smartphone)

AirMini autoset: Det lille rejsevenlige CPAP-apparat benytter de samme algoritmer, som ligger til grund for ResMeds andre apparater, og leverer funktioner som AutoRamp (rampe op og rampe ned), eksspiratorisk trykaflastning og SmartStart og -Stop. Du kan bruge AirMini app’en til at aktivere dit apparat, indstille komfortfunktioner og måle din søvn.

AirFit P10-masken: ResMed har udviklet en særlig version af AirFit P10 næsepudemasken, som kun fungerer med AirMini. Masken har indbygget ventil, der understøtter ResMeds ActiveAir-teknologi, så du har mulighed for at tilkoble HumidX fugtersystemet direkte mellem dig og ventilen for at opnå optimal vandfri fugtning. 

AirMini P10-pakke: Denne pakke indeholder en speciel version af P10-masken, der sammen med ActiveAir™ teknologien gør AirMini løsningen mulig.

Læs om AirMini med fullfacemasken Læs om AirMini med nasalmasken

AirMini app: Brug AirMini-appen for at aktivere dit apparat, indstille komfortfunktioner og kontrollere hvordan din behandling. Apparatet har indbygget Bluetooth, som giver mulighed for at din læge kan følge din behandling.

 

Alle komponenter er klar til brug, og du kan begynde behandling med det samme. Du skal bare pakke tingene ud.

1. ResMed internal study of 22 existing ResMed patients, conducted between 26/04/2016 – 27/05/2016 comparing the market-leading mask with AirFit F20. Preliminary patient study – data on file. 

Første indtryk

Bestilling

Når du bestiller din AirMini i dag, betaler du først når den sendes fra vores lager. Dvs. vi trækker først penge på dit kreditkort, når varen er klar til at blive sendt. 

HumidX og HumidX Plus

Opsætning af AirMini

Butik

Login

Kontakt