Dag til dag levering
Sikker e-handel

AirMini med Nasal maske

AirMini komplet startpakke til nasalmaske. Inkluderer AirMini cpap-apparat, strømforsyning, AirFit N20 nasalmaske, slange med indbygget ventil samt HumidX filter til vandfri fugtning.

Et lille og let apparat, som er nemt at betjene og meget rejsevenlig. 

Apparatets fysiske størrelse er 13,5 cm x 8,5 cm x 5 cm og den vejer kun 350 gram.

Læs om AirMini med fullfacemaske og med pillowmaske.

Download folderen 'At rejse med CPAP'.

Vælg variant:
8889,00 kr.
7111,20 kr. ex. moms

Beskrivelse

Med sin lille størrelse, smarte funktioner og brug af dokumenterede algoritmer, leverer AirMini den høje kvalitetsbehandling du kan forvente af et ResMed apparat. En lille og let cpap, som er både nem at betjene og meget rejsevenlig.

Hvordan er så høj ydeevne blevet pakket ned i så lille et apparat? Vi har udviklet en ny teknologi, ActiveAir, hvor udåndingshullerne sidder direkte på slangen. AirMini-CPAP er kompatibel med ResMeds AirFit™ 20 masker, samt vores AirFit P10 til AirMini.

Det rejsevenlige AirMini cpap-apparat er bygget på de velkendte og dokumenterede algoritmer, som ligger til grund for AirSense-apparaterne.

ResMed AirMini start-pakke med AirFit N20-masken er designet til dig, der ønsker alle de samme fordele som fås med ResMeds traditionelle apparater til behandling af obstruktiv søvnapnø, og som ikke vil kompromittere din behandling pga livsstil og muligheden for at rejse.

Denne pakke indeholder:

  • AirMini AutoSet-apparat
  • AirFit N20 nasal-maske
  • AirMini N20-sammenkoblingsmodul
  • HumidX- og HumidX Plus-filter
  • AirMini-app

AirMini autoset: Dette kompakte AirMini-apparat benytter de samme algoritmer, som ligger til grund for ResMeds andre apparater, og leverer funktioner som AutoRamp (rampe op og rampe ned), eksspiratorisk trykaflastning og SmartStart og -Stop. Patienter bruger AirMini app’en til at aktivere deres apparat, indstille komfortfunktioner og monitorere søvnen. 

AirFit N20 nasalmaske: ResMed AirFit N20 er en kompakt nasalmaske, som tilbyder exceptionel pasform. Masken passer især godt til personer, der trækker vejret gennem næsen. Den giver stor komfort og frihed takket være innovativ teknologi og et gennemtænkt design. I et nyligt gennemført studie fandt 88% af testede patienter AirFit N20 mere komfortabel og lettere at bruge end deres nuværende nasalmaske. Læs mere om AirFit N20 masken her

AirMini N20 kit: Denne pakke indeholder: et N20-modul med indbygget ventil, der sammen med ActiveAir™ teknologien gør AirMini-løsningen mulig.

Læs om AirMini med fullfacemaske Læs om AirMini med pillowmaske

AirMini app: Brug AirMini-appen for at aktivere dit apparat, indstille komfortfunktioner og kontrollere og følge med i din behandling. Apparatet har indbygget Bluetooth, som muliggør at også din læge eller behandler kan følge din behandling.

Alle komponenter er klar til brug, og du kan begynde din behandling med det samme. Du skal bare pakke tingene ud af kassen.

 

1. ResMed internal study of 22 existing ResMed patients, conducted between 26/04/2016 – 27/05/2016 comparing the market-leading mask with AirFit F20. Preliminary patient study – data on file. 

Første indtryk

Bestilling

Når du bestiller din AirMini i dag, betaler du først når den sendes fra vores lager. Dvs. vi trækker først penge på dit kreditkort, når varen er klar til at blive sendt.  

HumidX og HumidX Plus

Opsætning af AirMini

Butik

Login

Kontakt