Dag til dag levering
Sikker e-handel

AirMini med Fullface maske

AirMini komplet startpakke til fullface maske. Inkluderer AirMiniTM cpap-apparat, strømforsyning, AirFit F20 fullface maske samt slange med indbygget ventil. 

Et lille og let apparat, som er nemt at betjene og meget rejsevenlig. 

Apparatets fysiske størrelse er 13,5 cm x 8,5 cm x 5 cm og den vejer kun 350 gram.

OBS! HumidX-fugtere medfølger ikke, da disse ikke er kompatible med fullface maskerne.

Læs om AirMini med nasalmaske og med pillowmaske.

Download folderen 'At rejse med CPAP'.

Vælg variant:
8889,00 kr.
7111,20 kr. ex. moms

Beskrivelse

Med sin lille størrelse, smarte funktioner og brug af dokumenterede algoritmer, leverer AirMini den høje kvalitetsbehandling du kan forvente af et ResMed apparat. En lille og let cpap, som er både effektiv og rejsevenlig.

Hvordan er så høj ydeevne blevet pakket ned i så lille et apparat? Vi har udviklet en ny teknologi, ActiveAir, hvor udåndingshullerne sidder direkte på slangen. AirMini CPAP er kompatibel med ResMeds AirFit™ 20-masker, samt vores AirFit P10 til AirMini.

Det rejsevenlige AirMini CPAP-apparat er bygget på de velkendte og dokumenterede algoritmer, som ligger til grund for AirSense apparaterne.

ResMed AirMini startsættet med AirFit F20-maske er designet til dig, som ønsker alle de samme fordele som med ResMeds traditionelle apparater til behandling af obstruktiv søvnapnø, og som ikke vil kompromittere din behandling pga livsstil og muligheden for at rejse.

Denne pakke indeholder:

  • AirMini AutoSet-apparat
  • AirFit F20 fullface-maske
  • AirMini F20-kit
  • AirMini-app (android og apple)

AirMini autoset: Det lille rejsevenlige CPAP-apparat benytter de samme algoritmer, som ligger til grund for ResMeds AirSense-apparater, og leverer funktioner som AutoRamp (rampe op og rampe ned), eksspiratorisk trykaflastning og SmartStart og -Stop. Du kan bruge AirMini-appen til at aktivere dit apparat, indstille komfortfunktioner og måle din søvn.

AirFit F20 fullface maske: ResMed AirFit F20 er nyeste udvikling og en fullface maske der tilbyder exceptionel pasform. Den er udviklet til dig, der primært trækker vejret gennem munden, og som ønsker god pasform, høj komfort og effektiv behandling. I en rundspørge siger 86% af patienterne, at de foretrækker AirFit F20s tæthed1. Læs mere om AirFit F20-masken her.

AirMini F20 kit: Denne pakke indeholder: et F20-modul med indbygget ventil, der sammen med vores ActiveAir™ teknologi gør AirMini-løsningen mulig.

Læs om AirMini med nasalmaske Læs om AirMini med pillowmaske

AirMini-app: Brug AirMini-appen for at aktivere dit apparat, bruge komfortfunktioner og kontrollere din behandling. Apparatet har indbygget Bluetooth, som giver mulighed for at din læge kan følge din behandling.

 

Alle komponenter er klar brug, og du kan begynde din behandling med det samme. 

1. ResMed internal study of 22 existing ResMed patients, conducted between 26/04/2016 – 27/05/2016 comparing the market-leading mask with AirFit F20. Preliminary patient study – data on file. 

Første indtryk

Bestilling

Når du bestiller din AirMini i dag, betaler du først når den sendes fra vores lager. Dvs. vi trækker først penge på dit kreditkort, når varen er klar til at blive sendt. 

Butik

Login

Kontakt